Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
 • robin@eye-c.nl
 • +(123)-45- 7890

Over ons

image

Over ons

De Jong glas en gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart vanuit Rijswijk maar inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met veel plezier gewerkt voor diverse bedrijven, instellingen en particulieren.

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

Ons brede dienstenaanbod, persoonlijke service en flexibele werkinstelling hebben ons tot een geliefd schoonmaakbedrijf gemaakt in de regio, en ver daarbuiten.

Neem contact met ons op

Reiniging op een hoger niveau

Stoomcleaning is het reinigen van ondergronden of gevels met water dat verhit wordt tot een temperatuur van maar liefst 100 °C. De druk wordt op zo’n manier aangepast dat de straal zorgt voor een optimaal schoonmaakresultaat!
image

Beoordelingen

Geschiedenis

De Jong Glas & Gevel is begonnen in Rijswijk.
Sinds 2000 bieden wij verschillende reiniging en herstel diensten aan betreft daken, glas en gevels. Na onze start in Rijswijk zijn wij verhuisd naar Wassenaar. Inmiddels is de Jong glas en gevel erg gegroeid en heeft een groot netwerk opgebouwd waardoor wij over een breed dienstenaanbod beschikken.

Waarom?

 • VCA
  VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Werknemers bij de Jong glas en gevel moeten VCA gecertificeerd zijn zodat ze veiliger werken. Het zorgt er tevens voor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen.
 • Gratis en vrijblijvende offerte
  Bent u benieuwd wat uw gewenste diensten zouden kosten? De Jong glas en gevel voorziet u graag van een gratis vrijblijvende offerte!
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
  De werknemers bij De Jong glas en gevel hebben meer dan 20 jaar ervaring in de reiniging branche. Hierdoor kunnen zij ieder project uitstekend sturen en een gewenst resultaat opleveren.
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken
  De Jong glas en gevel blijft innoveren op het gebied van reiniging en onderhoud. Door te blijven innoveren en het gebruik van de nieuwste schoonmaak technieken leveren wij een hoge kwaliteit.